Asiakkaasta

Maahanmuuttoviraston (Migri) ylitarkastaja Tomi Kuosmanen on vahva vaikuttaja KD:n Keski-Suomen osastossa. Vuoden 2019 eduskuntavaaleihin mukaan lähtenyt Kuosmanen on koulutukseltaan teologian maisteri, ja on toiminut mm. Saarijärven sekä Kyyjärven vastaanottokeskusten johtajana (SPR), aluepäällikkönä lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö Fida Internationalissa, pastorina sekä nuorisotyöntekijänä Lapuan Helluntaiseurakunnassa.

Luottamustehtävinään Kuosmanen hoitaa seuraavia tehtäviä: KD:n 2. varapuheenjohtaja, Jyväskylän kaupungin hallitus ja valtuusto, Keski-Suomen maakuntavaltuusto, Suomen Helluntaikirkon hallituksen jäsen, Kaupunginhallituksen edustaja Keski-Suomen pelastuslaitoksen johtokunnassa, Jyväskylän Seudun Puhdistamo Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja sekä varajäsen Kehityspoliittisessa toimikunnassa.

Suunnitelma & toteutus

Kuosmasen vaalikampanja tarvitsi visuaalista ilmettä, jota toteutettaisiin useissa medioissa sekä mainosmateriaaleissa. Tähän auttoi suuresti se, että sain olla mukana palavereissa, joissa käytiin läpi slogania ja muita ilmeeseen sekä viestiin liittyviä arvoja ja tunnelmaa. Ilmeen suunnittelun sekä visuaalisten suuntaviivojen varmistamisen jälkeen muut markkinointimateriaalit olivat helppo toteuttaa erilaisiin muotoihin, niin printtiin kuin digiin. Ratkaisevassa roolissa ilmeen suhteen oli myös laadukas valokuvaus, jonka toteutti Joonatan Kuosmanen.

Toteutetut palvelut

Kampanjajuliste, jonka elementit määrittelivät lopullisen ilmeen laajuudessaan.
Vaalikampanjan rollup-suunnittelu.
Kampanjan ilmeen mukainen beachflag (lopullinen tuote poikkeaa hiukan tästä mallista).
Autoteipin suunnittelu kampanjan ilmeen mukaisesti.
Vaalikampanjan ilmeen mukainen käyntikorttisuunnittelu.
  • Toteutetut tuotteet Vaalikampanjan visuaalinen ilme sekä sen markkinointimateriaalit
  • Työkalut Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator
  • Asiakas vuodesta 2018
  • Nettisivut www.tomikuosmanen.com