Asiakkaasta

Sara on eteläpohjalainen kirjailija, joka on opiskellut kirjoittamista ja kirjallisuutta. Taskussaan hänellä on myös tutkinto teologiasta. Hän tekee myös töitä freelancetoimittajana, kiertää puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ja opettaa luovaa kirjoittamista. Lue Sarasta lisää täältä.

Suunnitelma & toteutus

Ensimmäinen projekti Saran kanssa toteutettiin vuosien 2014-2015 vaihteessa, kun Sara julkaisi toisen kirjansa nimeltään “Nimeä minut uudelleen” (Kharis 2015). Sain suunnitella hänen kirjaansa kannet sekä toteuttaa taiton. Ilmeeltään ja tyyliltään kirjan tuli olla kaunis, mutta rosoisen herkkä. Kirjan kansiin lisättiin myös liepeet, vaikka kirja onkin pehmeäkantinen. Kokonaisuudesta tuli nykyaikainen ja kiehtova. Kirja painettiin Keuruulla Otavan Kirjapainossa. Kirjan markkinointiin tehtiin myös julisteet sekä Facebook-bannerit.

“Nimeä minut uudelleen” -kirjan ohelle tehtiin Saralle nettisivut, jotka uudistettiin vuonna 2016. Uusi sivusto on responsiivinen sekä modernin tyylikäs, ja rakennettu tietty WordPressille.

Saran kolmas kirja “Kanssasi en tarvinnut sanoja” (Kharis 2016) ilmestyi vuoden 2016 keväällä, ja siihen sain myöskin tehdä ulkoasun ja taiton. Kyseisessä kirjassa sama teema ulkoasun suhteen jatkui.

Toteutetut palvelut

Sara Saarelan kirjojen ”Nimeä minut uudelleen” (Kharis 2015) sekä ”Kanssasi en tarvinnut sanoja” (Kharis 2016) kansisuunnittelu sekä taitto.
Nettisivut Saralle, www.sarasaarela.com.
Nettisivut Saralle, www.sarasaarela.com.
Kirjankansisuunnittelu sekä taitto Sara Saarelan kirjaan "Kanssasi en tarvinnut sanoja" (Kharis 2016).
Kirjankansisuunnittelu sekä taitto Sara Saarelan kirjaan “Kanssasi en tarvinnut sanoja” (Kharis 2016).
Kirjankansisuunnittelu sekä taitto Sara Saarelan kirjaan ”Nimeä minut uudelleen” (Kharis 2015).
Kirjankansisuunnittelu sekä taitto Sara Saarelan kirjaan ”Nimeä minut uudelleen” (Kharis 2015).
Kirjamainos Saran nettisivuille 2016.
Kirjamainos Saran nettisivuille 2016.
  • Toteutetut tuotteet Kirjojen kansisuunnittelu sekä taitto, nettisivut, logo, julisteet & web-bannerit
  • Työkalut Photoshop, InDesign, Illustrator, Wordpress, Adobe Edge Code
  • Asiakas vuodesta 2014
  • Nettisivut www.sarasaarela.com